Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 16
Міністр освіти та науки планує цього року зберегти рівень держзамовлення у вищих навчальних закладах

"Ми будемо намагатися зберегти рівень держзамовлення, суттєво його переорієнтовуючи на природничі та інженерні напрямки, тому що головна мета держзамовлення – чітко реагувати на виклики ринку праці", - сказав Д.Табачник 15 квітня під час прес-конференції у Києві.

Він також зазначив, що спільно з міністром праці та соціальної політики Василем Надрагою створено спільну робочу групу, яка почала готувати зміни до загальнодержавного "класифікатора спеціальностей".

"Щодо конкретних цифр і обсягів державного замовлення, то воно збережеться на рівні минулого року. Трохи буде збільшено державне замовлення у напрямку підготовки молодшого спеціаліста… Також буде збільшено підготовку магістрів", - підкреслив міністр освіти та науки України.

Також, міністр ... Читати далі »
Переглядів: 996 | Додав: Артік | Дата: 15.04.2010 | Коментарі (0)

У квітні - травні в Україні відбудеться Фестиваль британської освіти. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив президент Центру британської освіти Стівен Кларк.

Він зазначив, що Фестиваль британської освіти організовано Центром британської освіти за підтримки посольства Великої Британії в Україні, Британської ради, Міністерства освіти і науки України та "Рассел Груп", провідною британською освітньою організацією, яка об'єднує близько 20 найкращих університетів Великої Британії.

За словами С.Кларка, фестиваль спрямований на започаткування і розвиток зв’язків з академічними навчальними закладами Великої Британії, а також підвищення рівня знань українських студентів щодо європейських стандартів освіти. "Мета фестивалю - включення українських студентів в інформаційний простір європейських просвітницьких питань", - наголосив він.

В рам ... Читати далі »
Переглядів: 846 | Додав: Артік | Дата: 15.04.2010 | Коментарі (0)

14 квітня 2010 року у приміщенні Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся Міжнародний форум "Нові горизонти інформаційно-комунікаційних технологій в освіті" у рамках освітніх ініціатив Intel в Україні.

У заході взяли участь представники Міністерства освіти і науки України, координатори програми ООН для дітей та молоді "Шлях до успіху", тренери програми Intel у сфері вищої та професійно-технічної освіти, учасники програм Intel з Росії та Азербайджану, координатори програм Intel з усіх регіонів України, а також такі партнери заходу, як Міжнародний благодійний фонд "Україна 3000", компанії Microsoft, Інком і Samsung.

Пленарна частина форуму розпочалась з вітального слова Першого заступника Мініст ... Читати далі »

Переглядів: 941 | Додав: Артік | Дата: 15.04.2010 | Коментарі (1)

Вт, 23.04.2024, 18:33
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття