Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 16 » У цьому році Міносвіти намагатиметься зберегти рівень держзамовлення
23:20
У цьому році Міносвіти намагатиметься зберегти рівень держзамовлення
Міністр освіти та науки планує цього року зберегти рівень держзамовлення у вищих навчальних закладах

"Ми будемо намагатися зберегти рівень держзамовлення, суттєво його переорієнтовуючи на природничі та інженерні напрямки, тому що головна мета держзамовлення – чітко реагувати на виклики ринку праці", - сказав Д.Табачник 15 квітня під час прес-конференції у Києві.

Він також зазначив, що спільно з міністром праці та соціальної політики Василем Надрагою створено спільну робочу групу, яка почала готувати зміни до загальнодержавного "класифікатора спеціальностей".

"Щодо конкретних цифр і обсягів державного замовлення, то воно збережеться на рівні минулого року. Трохи буде збільшено державне замовлення у напрямку підготовки молодшого спеціаліста… Також буде збільшено підготовку магістрів", - підкреслив міністр освіти та науки України.

Також, міністр зазначив, що виступає за підготовку магістрів у провідних університетах України.

"Я взагалі виступаю за те, аби магістри їхали до провідних університетів. Закінчив університет, педагогічний чи класичний, а в магістратуру - будь ласка, їдь у кращі університети країни. Саме такою має бути стратегія", - сказав Д.Табачник.

Джерело: http://osvita.ua/news/7259
Переглядів: 996 | Додав: Артік | Теги: ДЕРЖЗАМОВЛЕННЯ | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Чт, 28.03.2024, 21:32
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття