Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 16 » У квітні - травні в Україні відбудеться Фестиваль британської освіти
23:09
У квітні - травні в Україні відбудеться Фестиваль британської освіти
У квітні - травні в Україні відбудеться Фестиваль британської освіти. Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив президент Центру британської освіти Стівен Кларк.

Він зазначив, що Фестиваль британської освіти організовано Центром британської освіти за підтримки посольства Великої Британії в Україні, Британської ради, Міністерства освіти і науки України та "Рассел Груп", провідною британською освітньою організацією, яка об'єднує близько 20 найкращих університетів Великої Британії.

За словами С.Кларка, фестиваль спрямований на започаткування і розвиток зв’язків з академічними навчальними закладами Великої Британії, а також підвищення рівня знань українських студентів щодо європейських стандартів освіти. "Мета фестивалю - включення українських студентів в інформаційний простір європейських просвітницьких питань", - наголосив він.

В рамках фестивалю планується провести презентації, круглі столи, а також дебати на тему: "Освіта у Великій Британії. Що потрібно знати українським студентам".

"Ми розуміємо, що освічені за європейськими стандартами молоді люди сьогодні стануть запорукою розквіту України у майбутньому", - наголосила віце-президент Центру британської освіти Олена Пузікова.

Фестиваль проходитиме на всій території України.

Джерело: http://www.osvita.org.ua/news/50850.html
Переглядів: 846 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пт, 19.04.2024, 21:07
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття