Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 22
Міністерство освіти і науки рекомендує керівникам вищих навчальних закладів створювати структурні підрозділи для працевлаштування студентів

Про це повідомляється у листі Міністерства освіти і науки адресованому керівникам державних вузів.

"До Міністерства освіти і науки надходять численні звернення випускників вищих навчальних закладів, їх батьків та органів студентського самоврядування щодо примусового зобов'язання випускників, які навчалися за кошти державного бюджету, надавати до вищих навчальних закладів довідки про працевлаштування. Основним методом тиску на випускників з боку адміністрацій вищих навчальних закладів є затримка видачі їм дипломів", - йдеться в документі.

У результаті, зазначають в МОН, випускники надають недостовірні дані про працевлаштування, а вищі навчальні заклади цю інформацію надають міністерствам і експертним комісіям Державно ... Читати далі »
Переглядів: 930 | Додав: Артік | Дата: 22.04.2010 | Коментарі (0)

Майже 37% українців у віці від 15 до 59 років повністю або частково підтримують нинішню систему зовнішнього незалежного оцінювання

Одночасно третина опитаних негативно ставиться до системи зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) і вважає, що слід повернутися до вступних іспитів. Такі результати опитування оприлюднила дослідницька компанія "GfK Ukraine".

Згідно з оприлюдненими даними, чверть населення України у віці 15-59 років вважає, що ЗНО потрібно зберегти в тому вигляді, в якому воно діяло протягом останніх двох років (тобто вищі навчальні заклади брали абітурієнтів лише за результатами ЗНО). Ще 11,6% респондентів переконані, що систему ЗНО необхідно зберегти, але пільги для окремих груп абітурієнтів необхідно скасувати.

Одночасно 9,3% респондентів відповіли, що зовнішнє тестування слід доповнити іспитом у вищому навчальному ... Читати далі »
Переглядів: 929 | Додав: Артік | Дата: 22.04.2010 | Коментарі (0)

Чт, 18.04.2024, 18:33
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття