Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 09
7 квітня 2010 року Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник з офіційним візитом прибув до Москви.

Цього ж дня відбулося засідання Підкомітету з гуманітарної співпраці Російсько-Української міждержавної комісії, на якому головували Міністр освіти і науки Російської Федерації Андрій Фурсенко та Міністр освіти і науки України Дмитро Табачник.
У зустрічі взяли участь члени української та російської частин Підкомітету та відповідальні працівники міністерств обох держав.
Згідно з порядком денним обговорення розпочато з питань співпраці у сфері науки. Ініціативи та пропозиції обох сторін перекликались та знаходили взаємну підтримку. Зокрема, йшлося про налагоджнення більш тісної співпраці у сфері міжстудентських обмінів, збільшення кількості стипендій на навчання українських студентів в Російській Федерації та російських науко ... Читати далі »
Переглядів: 819 | Додав: Артік | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

384 волонтери Студентської ради Києва з 22 лютого по 28 березня у 10 вишах столиці провели соціальний проект, під час якого зібрали 10 000 книжок

2 860 студентів-учасників поповнили бібліотечні фонди 18 дитячих закладів необхідною і корисною літературою, від букварів до томів П.Загребельного.

Під час поїздок по дитячим закладам України волонтери мали змогу подарувати зібрані книги, провести урок-тренінг в молодших класах, оголосити про конкурс, а також поспілкуватися з учнями старших класів щодо важливості і корисності читання книги.

Перше місце по кількості зібраних книг посідає Національний Авіаційний Університет – 2 456 книги. Також до збору книг залучилися три київські гімназії та Спілка письменників України.

В рамках проекту був оголошений конкурс творів та малюнків до подарованих книг "Мої враження від книги ... Читати далі »
Переглядів: 778 | Додав: Артік | Дата: 08.04.2010 | Коментарі (0)

Пт, 19.04.2024, 16:23
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття