Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Травень » 23 » Випускники вузів отримуватимуть додаток до диплома європейського зразка
10:39
Випускники вузів отримуватимуть додаток до диплома європейського зразка
Міністерство освіти і науки (МОН) презентувало додаток до диплома про вищу освіту європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT)

Презентація пройшла у приміщенні МОН за участі міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Як зазначив міністр освіти, метою додатка до диплома європейського зразка є надання інформації, необхідної для об'єктивної оцінки кваліфікації (ступеня) вищої освіти, здобутої випускником вищого навчального закладу.

Документ запроваджується у вищих навчальних закладах на виконання зобов'язань України, як країни-учасниці Болонського процесу.

"Додаток, на відміну від звичайного (національного) додатка, надає розширену інформацію про отриману кваліфікацію та навчальні досягнення випускника, необхідну для забезпечення міжнародної зрозумілості та визнання отриманого випускником диплома про вищу освіту", - повідомив Табачник.

Міністр також зазначив, що запровадження такого документа в Україні поліпшить "прозорість" та "зрозумілість" отриманих в Україні кваліфікацій (документів про вищу освіту), спростить визнання українських дипломів про вищу освіту, стимулюватиме залучення іноземних студентів до навчання в Україні, а також спонукатиме до формування культури внутрішнього забезпечення якості у вищих навчальних закладах.

Додаток до диплома про вищу освіту європейського зразка видаватиметься разом із традиційним додатком про вищу освіту і буде поки що платним, наголосив міністр освіти і науки.

Нагадаємо, додаток до диплома європейського зразка є обов'язковим документом у переважній більшості країн Болонського процесу і видається разом із дипломом про вищу освіту.

Джерело: http://osvita.ua/vnz/news/7626
Переглядів: 2694 | Додав: Артік | Теги: диплом | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 qwedc  
0
навіть не пробуйте і так нічого не добєтесь. цей уневер не пробиваємий. тільки час потратите.

2 denys281  
0
У вас на ДР роблять? В нас на кафедрі сказали, що нічого ніхто не знає. Куда,як ,де, коли, тому зав.кафедри всі "порадив" забрати заяви, пару тільки лишили, але ще й досі не зробили їм ..... І невідомо коли зроблять.....і чи взагалі зроблять....

1 Яка різниця  
0
Спробуйте отримати цей додаток у нас в університеті - ніхто нічого не знає, і всіх перефутболюють з одного кабінету до іншого!

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вт, 16.04.2024, 07:11
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття