Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Вересень » 06
Кабінет Міністрів України ухвалив низку рішень, що мають на меті вдосконалення та розвиток системи вищої освіти

Зокрема Уряд України, розпорядженням № 1728-р, затвердив план заходів щодо розвитку вищої освіти на період до 2015 року, що передбачає оптимізацію мережі державних вищих навчальних закладів шляхом централізації управління ними та утворення багатопрофільних регіональних університетів, а також удосконалення механізму ліцензування та акредитації вузів.

Крім того, планом передбачене удосконалення умов прийому до вузів з урахуванням результатів зовнішнього незалежного оцінювання, середнього бала шкільного атестата та оцінок навчального закладу.

Також профільним відомствам необхідно підготувати пропозиції щодо внесення змін до законодавства в частині встановлення пільг під час вступу до вузів, які готують фахівців за спеціальностями, що відповідають пріори ... Читати далі »
Переглядів: 1909 | Додав: Артік | Дата: 06.09.2010 | Коментарі (0)

Пт, 26.04.2024, 00:53
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття