Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Травень » 14
Гуманітарна тема під час візиту Президента Російської Федерації буде найважливішою, будуть підписані документи, що стосуються співробітництва у сфері освіти і культури

Радник-посланець Посольства Російської Федерації в Україні Всеволод Лоскутов в коментарі ІМК повідомив, які документи будуть підписані під час візиту російського Президента до України.

"У даний час українські й російські представники працюють над програмою візиту. Хотілося б підкреслили, що гуманітарна тема під час візиту буде найважливішою, будуть підписані документи, що стосуються нашого співробітництва у сфері освіти і культури", - сказав політик.

Він також торкнувся теми двомовності в Україні. "В Україні поширена і українська, і російська мови. У цьому, мабуть, особливість України, і в цьому її перевага", - зазначив В.Лоскутов.

Нагадаємо, візит в Україну російського президента Дми ... Читати далі »
Переглядів: 1089 | Додав: Артік | Дата: 14.05.2010 | Коментарі (0)

Пт, 29.03.2024, 10:16
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття