Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 12
Кабінет міністрів ухвалив рішення про створення Державного комітету України з питань науково-технічного та інноваційного розвитку

Відповідну постанову Кабмін ухвалив 7 квітня 2010 року.

Новий Держкомітет створено з метою забезпечення ефективного формування і реалізації державної політики у сфері наукової, науково-технічної, інноваційної діяльності і трансферу технологій.

Комітет створено як центральний орган виконавчої влади у сфері наукової, науково-технічної та інноваційної діяльності на базі департаменту науково-технологічного розвитку, департаменту інновацій і трансферу технологій Міністерства освіти і науки і департаменту інновацій Державного агентства з інвестицій та інновацій шляхом їх виділення зі складу зазначених центральних органів виконавчої влади.

Комітет є правонаступником Міністерства освіти і науки у час ... Читати далі »
Переглядів: 949 | Додав: Артік | Дата: 12.04.2010 | Коментарі (0)

Ср, 24.04.2024, 10:26
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття