Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 30 » Пільги при вступі до ВНЗ для призерів Всеукраїнського конкурсу МАН відновлені
14:30
Пільги при вступі до ВНЗ для призерів Всеукраїнського конкурсу МАН відновлені
Згідно зі змінами до Умов прийому до вищих навчальних закладів (Наказ МОН №1158 від 21.12.09 року) разом із призерами всеукраїнських та міжнародних олімпіад переважне право на зарахування до вищих навчальних закладів матимуть призери (особи, нагороджені дипломами I-III ступенів) III етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України за умови, якщо вони вступають на напрями підготовки, для яких профільним є вступне випробування з предмета.

Слід зазначити, що це рішення було прийняте МОН внаслідок зусиль, що докладались з боку наукової громадськості України, зокрема, Президії Національної академії наук України та особисто її Президента Бориса Євгеновича Патона, на спеціальному засіданні якої (11.11.2009) цьому питанню приділялась особлива увага. Також Мала академія наук завдячує відновленням пільг професорсько-викладацькому складу та ряду деканів факультетів провідних ВНЗ України, які безпосередньо працюють з цією категорією дітей та знають їх здібності і потенціал.

Робота із громадськістю щодо відновлення зазначених пільг здійснювалась Президією Малої академії наук України, яка висловлює глибоку вдячність всім науковцям, педагогам, державним службовцям та представникам засобів масової інформації за розуміння серйозності питання та активну підтримку талановитої молоді, яка є науковим потенціалом України.

Джерело: http://www.osvita.org.ua/news/50505.html
Переглядів: 1315 | Додав: Артік | Теги: вступ до ВНЗ, ІФНТУНГ, ФУІД, ВНЗ, Мала академія наук | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пн, 06.05.2024, 02:20
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття