Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 24 » Лист МОНУ з інформаційними матеріалами щодо документів осіб, які мають право на зарахування поза конкурсом...
19:55
Лист МОНУ з інформаційними матеріалами щодо документів осіб, які мають право на зарахування поза конкурсом...

Інформаційні матеріали

 

щодо документів осіб, які мають право на зарахування поза конкурсом, на першочергове

зарахування, за співбесідою, за цільовими направленнями та осіб, які досягли визначних успіхів

у вивченні профільних предметів

 

Вступник до вищого навчального закладу пред’являє особисто паспорт громадянина України, паспорт громадянина України для виїзду за кордон або інший документ, який засвідчує особу і громадянство (свідоцтво про народження для осіб, які за віком не мають паспорта), військовий квиток (посвідчення про приписку до призовної дільниці) та документи, що підтверджують його право на вступ поза конкурсом, на першочергове зарахування, за співбесідою, за цільовими направленнями та документи, які підтверджують досягнення визначних успіхів у вивченні профільних предметів. Усі копії документів завіряються за оригіналами вищим навчальним закладом, до якого вони подаються, або в установленому законодавством порядку.


Переглядів: 954 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пт, 29.03.2024, 08:13
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття