Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 24 » Закарпатські студенти мають можливість навчатися у Німеччині
20:51
Закарпатські студенти мають можливість навчатися у Німеччині


З 1994 року Фонду Конрада Аденауера супроводжує процес політичних та економічних перетворень в Україні. Фонд вже реалізував понад 500 проектів в Україні, які спрямовані на підтримку демократичного розвитку, побудову громадянського суспільства, ствердження вільних ЗМІ тощо.

Закарпатські студенти мають можливість навчатися у Німеччині

Фонд також підтримує демократичні політичні партії України, їхні молодіжні організації, співпрацює з Верховною Радою України, Секретаріатом Президента України, місцевими державними адміністраціями, структурами політичних партій,неурядовимиорганізаціями, університетами, аналітичнимицентрами.

Основні напрямки роботи фонду в Україні:  організація круглих столів, конференцій, подіумних дискусій та лекцій з метою ґрунтовного обговорення та політичного аналізу суспільно важливих тем. У рамках політичної освіти та надання консультацій фонд також влаштовує семінари, ділові ігри та тренінги, випускає книжки та серію публікацій «PolicyPapers», в яких презентуються результати дискусій та  рекомендації щодо дій.

Важливою складовою роботи фонду є підтримка молодих політиків та обдарованих студентів.Саме тому фонд надає стипендії молодим науковцям, а також студентам, які закінчили курс бакалаврату й хотіли б продовжити навчання в Німеччині. Це стосується насамперед студентів, які студіюють у галузі політології, економіки, права, журналістики та європейських студій і добре володіють німецькою мовою.

Кожен може звернутися за детальнішою інформацією про діяльність фонду та стипендії до офісу, який знаходиться за адресою: вул. Шовковична, 10,кв. 4,  01021 Київ(Представництво в Україні · Фонд Конрада Аденауера); за телефонами: +380 44 4927443, факс:+380 44 2537504, або ж надіслати листа на електронну скриньку: office@adenauer.kiev.ua.

  Джерело: http://www.mukachevo.net/ua/news/view/25885-закарпатські-студенти-мають-можливість-навчатися-у-німеччині
Переглядів: 741 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пт, 19.04.2024, 21:41
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття