Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 29 » Вперше в Криму відбулася виставка-ярмарок "Чому я вибираю саме цей вуз?"
23:00
Вперше в Криму відбулася виставка-ярмарок "Чому я вибираю саме цей вуз?"

Міністерство освіти і науки Автономної Республіки Крим вперше в Криму провело виставку-ярмарок "Чому я вибираю саме цей вуз?".

Виставка-ярмарок проходила 23-24 березня 2010 року у Кримському республіканському позашкільному навчальному закладі "Кримський республіканський центр дитячої та юнацької творчості".

У церемонії урочистого відкриття виставки взяли участь Міністр освіти і науки Автономної Республіки Крим В.В. Лавров, голова постійної комісії Верховної Ради Автономної Республіки Крим з науки і освіти Г.М. Гржибовська, заступник Міністра освіти і науки Автономної Республіки Крим А.С. Аблятипов, ректори вищих навчальних закладів.

Виставка-ярмарок викликала зацікавленість абітурієнтів, їх батьків, фахівців сфери вищої освіти і науки.

В Автономній Республіці Крим функціонує 96 вищих навчальних закладів. Саме тому головною метою проведення такого заходу є допомога учнівській молоді зробити правильний вибір не заради диплома, а заради отримання якісної, конкурентоспроможної освіти, гарантованої на сучасному ринку праці.

Учасників виставки відібрано з урахуванням надання освітніх послуг, актуальних для кримського регіону: аграрного сектора, юриспруденції, фінансової та банківської сфери, інформаційних технологій, будівництва й архітектури, медицини.

У виставці взяли участь 17 провідних вищих навчальних закладів Автономної Республіки Крим. Найбільш цікаві експозиції представлено Республіканським вищим навчальним закладом "Кримський інженерно-педагогічний університет", Керченським державним морським технологічним університетом, Південною філією "Кримський агротехнологічний університет" Національного університету біоресурсів та природокористування та іншими.

Як відзначили відвідувачі виставки-ярмарку, захід дав відповіді на численні запитання абітурієнтів щодо умов вступу до вищих навчальних закладів, особливостей навчання, ситуації на ринку праці, перспектив працевлаштування за обраною спеціальністю.

Практику проведення таких заходів в автономії вирішено продовжити.


Джерело: http://www.mon.gov.ua/main.php?query=newstmp/2010/25_03/

Переглядів: 872 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Чт, 28.03.2024, 13:08
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття