Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 19 » У Криму пропонують ввести ще один тест для вступників
16:40
У Криму пропонують ввести ще один тест для вступників
Директор Сімферопольського регіонального центру оцінювання якості освіти Юрій Ільїн запропонував замість врахування при вступі у вузи середнього балу атестату ввести оцінку за так званим інтегральним тестом

Як повідомляє агентство "е-Крим", Ю. Ільїн пояснив дану необхідність тим, що середній бал атестата - це суб'єктивний показник, який залежить від конкретних викладачів кожної конкретної школи.

"У сімферопольській гімназії і в сільській школі один і той же середній бал атестата в учнів може говорити про абсолютно різний рівень знань", - сказав він.

Інтегральні ж тести, на думку Ю. Ільїна, будуть проводитися з усіх дисциплін перед закінченням школи і стануть більш об'єктивним показником рівня знань.

Ю. Ільїн виніс це питання на засідання комісії, тим не менше, її члени не підтримали ініціативу, пославшись на те, що тему потрібно детально вивчити перед прийняттям будь-яких рішень.

Нагадаємо, в 2010 році взяти участь у зовнішньому оцінюванні знань виявили бажання більш ніж 433 тис. чоловік.

За матеріалами: http://osvita.ua/vnz/news/7277
Переглядів: 881 | Додав: Артік | Теги: тести | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Сб, 20.04.2024, 13:41
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття