Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 11 » Триває відбір кандидатів для навчання у 200 найкращих університетах світу
17:39
Триває відбір кандидатів для навчання у 200 найкращих університетах світу
Фонд Віктора Пінчука проводить відбір кандидатів для навчання у 200 найкращих університетах світу в рамках програми "Всесвітні студії"

В рамках пілотного проекту вже у 2010 році на навчання за кордон направляться 20 - 30 перших учасників програми. Фонд надаватиме гранти талановитим молодим українцям віком до 35 років, що бажають навчатись за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах у таких галузях: сільське господарство, довкілля та екологія, право та державне управління. Гранти покриватимуть в першу чергу видатки на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування.

Заявку можна подавати до кінця травня 2010 на сайті програми "Всесвітні студії" - http://worldwidestudies.org.

Рекомендованими закладами для отримання магістерського ступеню за кордоном є 200 університетів, що були визнані кращими за результатами дослідження QS-Times Higher Education.

Віктор Пінчук, засновник благодійного Фонду: "Сьогодні Україні потрібне нове покоління професіоналів. Особливо гостро ця потреба відчувається в галузях, які є критично важливими для довгострокового розвитку країни, її протистояння глобальним викликам майбутнього. Це мають бути люди, що здатні поєднати сучасні знання та найкращі світові практики із щирим прагненням служити своїй країні. Проект "Всесвітні студії" створений для того, щоб підтримати саме таких людей".

Гранти від Фонду Віктора Пінчука отримають найуспішніші кандидати, відібрані спеціальним незалежним журі конкурсу. Учасники проекту відбиратимуться у ході відкритого загальнонаціонального конкурсу. Для отримання гранту потенційні кандидати повинні самостійно підібрати магістерську програму, підготувати всі необхідні документи, пройти додаткові підготовчі курси та здати мовні тести, якщо потрібно, подати всю необхідну документацію в університет та представити журі "Всесвітніх студій" своє бачення щодо застосування отриманих знань після повернення в Україну.

Розмір гранту буде встановлюватись окремо для кожного випадку, зважаючи на потреби та досягнення студента. Більшість грантів покриватиме до 60 % всієї необхідної суми, але не більше 50 тис. доларів за весь навчальний період. Студенти повинні будуть покрити решту витрат своїм чи спонсорським коштом.

Регламентом проекту "Всесвітні студії" передбачено, що всі отримувачі гранту мають взяти на себе зобов'язання повернутися в Україну, завершивши навчання за кордоном, та відпрацювати за фахом щонайменше 5 років.

Оскільки вступ на магістерську програму в світових університетах пов'язаний з тривалим процесом, що може займати півтора-два роки, вже сьогодні Фонд Віктора Пінчука запрошує всіх зацікавлених долучитись до програми "Всесвітні студії", в якості як учасника, так і партнера.

За матеріалами: http://osvita.ua/vnz/grant/6782
Переглядів: 830 | Додав: Артік | Теги: Гранти, навчання за кордоном, Всесвітні студії | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Чт, 28.03.2024, 14:15
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття