Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 17 » Міжнародна студентська конференція "Студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства"
23:56
Міжнародна студентська конференція "Студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства"

9-11 квітня у Тернополі відбудеться міжнародна студентська конференція "Студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства"

9-11 квітня 2010 р. Міністерство освіти і науки України, Національний студентський союз, Студентська рада Тернопільського національного педагогічного університету та Управління сім'ї, молоді та спорту Тернопільської міської ради проведуть міжнародну студентську конференцію "Студентське самоврядування як складова розвитку українського суспільства".

На конференції працюватимуть секції з обговорення шляхів активізації студентського та громадського руху в Україні, міжнародної освітньої співпраці студентів і аспірантів, законодавчого врегулювання діяльності органів студентського самоврядування, стану впровадження Болонського процесу у вищих навчальних закладах, співпраці органів студентського самоврядування та студентських профспілок тощо.

Представникам органів студентського самоврядування, студентських наукових товариств, студентських профспілок та усім зацікавленим, що бажають взяти участь у конференції, необхідно до 25 березня 2010 року направити за електронною адресою studrada@tnpu.edu.ua (обов'язкова копія на nsspress@gmail.com) письмові тези доповіді (від двох до чотирьох сторінок шрифтом 14 з одинарним інтервалом) із обов'язковим зазначенням прізвища, ім'я, по батькові, ВНЗ навчання, контактної інформації (телефони, електронні адреси).

За додатковою інформацією щодо участі у конференції просимо звертатися до віце-президента Національного студентського союзу Олени Гоменюк
(моб. 0973567592, g-olenka@mail.ru), члена оргкомітету конференції Катерини Міляновської (моб. 063 2869779), президента Національного студентського союзу Анатолія Ігнатовича (моб. 067 6038003).

Лист МОН 1/9-15 від 19.01.10 Про проведення міжнародної студентської конференції 9-11 квітня 2010 року.

Переглядів: 1158 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пт, 29.03.2024, 15:51
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття