Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 25 » Львівський університет вступить до великої хартії університетів
14:33
Львівський університет вступить до великої хартії університетів


Львівський національний університет ім. Івана Франка стане відкритим і в межах країни, і для Європи – очікується впровадження семестрових навчань студентів в Європі, а також молодих людей з усієї України. Про це заявив екс-міністр освіти і науки України Іван Вакарчук на зустрічі з колективом Львівського національного університету імені Івана Франка.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі професора Вакарчука, в університеті також запровадять власні гранти для наукової та громадської діяльності. Львівський університет, найстаріший в країні, повинен готувати фахівців, патріотів з активною громадянською позицією.

Нагадаємо, Іван Вакарчук балотується на посаду ректора Львівського університету і презентує програму «Львівський національний університет імені Івана Франка – сучасний європейський університет».

«Університет повинен відповідати викликам сучасності і не бути окремою навчальною, відірваною від світу, одиницею», – тому, за словами Івана Вакарчука, треба створити Асоціацію випускників, сучасний Центр кар’єри, налагодити діалог із роботодавцями й активно працювати в європейському освітньому просторі.

Нагадаємо, 25 березня о 10.00 у Львівському національному університеті імені Івана Франка розпочнеться конференція трудового колективу, на якій обиратимуть нового ректора університету.

Довiдка

Велика хартія університетів – це перший документ, який зафіксував місце і роль сучасного університету в новітньому суспільстві.


Джерело: http://www.zaxid.net/newsua/2010/3/24/130031/

Переглядів: 1355 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Чт, 25.04.2024, 20:55
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття