Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 29 » Керівником Секретаріату Всеукраїнської студентської ради обрано Наталію Якуніну
20:36
Керівником Секретаріату Всеукраїнської студентської ради обрано Наталію Якуніну

27 березня було проведено засідання Колегії Всеукраїнської студентської ради при Міністерстві освіти і науки України (ВСР), на якому відбулося обрання керівника Секретаріату ВСР.

Діючий керівник Секретаріату Наталія Якуніна розповіла про досягнення протягом року діяльності. Вона відзначила, що Секретаріатом проведено низку успішних проектів, зокрема "Молодіжний рейтинг року", "Студентська антикорупційна хвиля", "Освічені студенти" тощо. Вона також відзначила участь ВСР у громадянських кампаніях "Молодіжна варта" та "Рік без молоді".

Головними своїми досягненнями Наталія Якуніна назвала створення команди та проведення регіональних зборів зі звітуванням членів Секретаріату ВСР перед лідерами органів студентського самоврядування усіх областей України. Після звіту керівника, члени Колегії заслухали звіт Контрольно-ревізійної комісії. Далі відбулася презентація плану діяльності Секретаріату на наступний рік.

Після голосування Колегія вдруге обрала керівником Секретаріату Наталію Якуніну та затвердила його склад у кількості 21 особи. Керівник Секретаріату висловила сподівання, що цього року вдасться значно вдосконалити роботу зі студентами та налагодити якісну співпрацю з Міністерством освіти і науки України. "Дуже важливо, щоб студентське самоврядування було якомога ближчим до студентів. Аби студенти відчували потребу в студентському самоврядування, а не навпаки", - зазначила вона.

Заступниками керівника стали Валерій Демченко, який займатиметься міжнародним напрямком, та Анастасія Сабова, що опікуватиметься питаннями комунікацій та Дарія Туренко, яка відповідатиме за організаційні питання.

Джерело: http://www.osvita.org.ua/news/50494.html
Переглядів: 718 | Додав: Артік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Чт, 18.04.2024, 06:30
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття