Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 24 » Івано-Франківські студенти йдуть разом до здоров’я
20:54
Івано-Франківські студенти йдуть разом до здоров’я

"Разом до здоров’я" - таку назву носила молодіжна інформаційна акція, яку проводили 17 березня студенти Івано-Франківських ВНЗ.

Організатори заходу роздали молоді Івано-Франківська понад тисячу буклетів з інформацією про сучасні практики зі збереження репродуктивного здоров’я і планування сім’ї.

В інформаційних роздаткових матеріалах зокрема йшлося про заходи для уникнення безпліддя і захворюваності на інфекції, що передаються статевим шляхом, а також про наслідки абортів та систему планування сім'ї.

Ініціатива проведення такого заходу виникла у студентів-учасників проекту "Вибори студентського мера – 2010" і була підтримана ГО "Громадський форму" та проектом Агенції з міжнародного розвитку США.

Автор: Сергій БІЛИЙ, Коломия ВЕБ Портал
Обговорити на форумі

Переглядів: 845 | Додав: Артік | Теги: здоров'я, студенти, Івано-Франківські студенти, здоровий спосіб життя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Ср, 24.04.2024, 22:26
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття