Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Грудень » 27
Тепер характеристика дисципліни "Документно-інформаційні комунікації доступна на нашому сайті в розділі "Дисципліни"
Переглядів: 4990 | Додав: administrator | Дата: 26.12.2010 | Коментарі (5)

 Організатори виставки: Міністерство освіти і науки України, Академія педагогічних наук України, Київська торгово-промислова палата, виставкова фірма "КАРШЕ".

На виставці планується представлення більше 500 організацій серед яких: вищі навчальні заклади, заклади післядипломної освіти, науково-методичні центри, видавництва, виробники технічних засобів навчання, міжнародні та наукові установи та інші організації, які співпрацюють із системою освіти.

Всього за три дні планується проведення великої кількості семінарів, "круглих столів", майстер-класів та тренінгів, на яких обговорюватимуть актуальні проблеми навчально-виховного процесу, шляхи модернізації освіти у глобалізованих умовах сучасного життя.

Планується, що виставку відвідають близько 15 000 осіб – школярів, абітурієнтів, студентів, викладачів вузів та вчител ... Читати далі »
Переглядів: 2335 | Додав: administrator | Дата: 26.12.2010 | Коментарі (0)

Вт, 23.04.2024, 10:02
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття