Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Травень » 23
Переглядів: 1969 | Додав: Артік | Дата: 23.05.2010 | Коментарі (0)

Міністерство освіти і науки (МОН) презентувало додаток до диплома про вищу освіту європейського зразка (DIPLOMA SUPPLEMENT)

Презентація пройшла у приміщенні МОН за участі міністра освіти і науки Дмитра Табачника.

Як зазначив міністр освіти, метою додатка до диплома європейського зразка є надання інформації, необхідної для об'єктивної оцінки кваліфікації (ступеня) вищої освіти, здобутої випускником вищого навчального закладу.

Документ запроваджується у вищих навчальних закладах на виконання зобов'язань України, як країни-учасниці Болонського процесу.

"Додаток, на відміну від звичайного (національного) додатка, надає розширену інформацію про отриману кваліфікацію та навчальні досягнення випускника, необхідну для забезпечення міжнародної зрозумілості та визнання отриманого випускником диплома про вищу освіту", - пові ... Читати далі »
Переглядів: 2696 | Додав: Артік | Дата: 23.05.2010 | Коментарі (3)

Автор: Ольга МОНЧУК

Здавалося, про що ж можуть думати студенти під час пар: звісно, про навчання і лише про нього. Проте це не завжди так. Як писав Василь Симоненко: «Можна прострелити мозок, думки ж не вбить». Та попробуй-но викинути їх з голови, якщо вони набагато важливіші за монотонну лекцію навіть найулюбленішого та найцікавішого викладача. А в мудрих голівках студентів рояться різноманітні думки — від основних законів квантової механіки до хитрощів моделювання паперових літачків. Мені стало цікаво: а все-таки про що вони мислять та мріють під час лекцій? Отож запрошую у мандрівку заплутаними, серйозними та не дуже студентськими думками.

 
Солодкі сни про смачні обіди

«Теорія літератури», «документознавство», «інформаційний менеджмент», «молекулярна фізика», «логістик ... Читати далі »
Переглядів: 1707 | Додав: Артік | Дата: 23.05.2010 | Коментарі (0)

Вт, 23.04.2024, 08:43
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття