Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Травень » 04

23-25 квітня у Полтаві відбулася найбільша в Україні студентська науково-практична конференція "Теорія і практика виховання лідерських якостей особистості у системі студентських самоврядних організацій". Організаторами конференції виступили Міністерство освіти і науки України, Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Національний студентський союз", Полтавська міська рада, Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г. Короленка (кафедра педагогічної майстерності та менеджменту, студентська рада, профспілковий комітет, студентське наукове товариство) разом із рядом органів студентського самоврядування вищих навчальних закладів Полтавської області.

Участь у конференції взяли понад 180 студентських лідерів з 24 регіонів України, представники студентського самоврядування Варшавського університету та Парламенту ... Читати далі »

Переглядів: 935 | Додав: Артік | Дата: 04.05.2010 | Коментарі (0)

У зв'язку з наближенням державної атестації випускників вищих навчальних закладів у 2009/2010 навчальному році та з метою недопущення затримки видачі випускникам дипломів за освітньо-кваліфікаційними рівнями молодшого спеціаліста та бакалавра, Міністерство освіти і науки наголошує на проведенні необхідної організаційної роботи щодо своєчасного замовлення дипломів про вищу освіту державного зразка.

Також звертаємо увагу на недопустимість порушення термінів прийому заяв від вступників, які вступають на навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста (за скороченими програмами підготовки), спеціаліста та магістра на основі освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра, що визначені Умовами прийому до вищих навч ... Читати далі »

Переглядів: 1116 | Додав: Артік | Дата: 04.05.2010 | Коментарі (0)

Український центр оцінювання якості освіти (УЦОЯО) 28 квітня 2010 року передав Укрпошті для розсилки абітурієнтам запрошення для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні

Як повідомили у прес-службі УЦОЯО, запрошення надійдуть за адресами, що їх вказали абітурієнти під час реєстрації.

У період із 1 до 10 травня текст запрошення також буде розміщено на персональних сторінках учасників зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО).

У випадку, якщо абітурієнт не отримає запрошення поштою, то він зможе його роздрукувати з персональної сторінки.

Запрошення разом із документом, що засвідчує особу, необхідно пред′явити в пункті тестування перед початком процедури зовнішнього незалежного оцінювання.

Також, в Українському центрі оцінювання радять абітурієнтам заздалегідь ознайомитися з місцем розташування пункту тестування, а також маршрутами доїзду до ... Читати далі »
Переглядів: 1146 | Додав: Артік | Дата: 04.05.2010 | Коментарі (0)

Вт, 16.04.2024, 10:50
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття