Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 11
Фонд Віктора Пінчука проводить відбір кандидатів для навчання у 200 найкращих університетах світу в рамках програми "Всесвітні студії"

В рамках пілотного проекту вже у 2010 році на навчання за кордон направляться 20 - 30 перших учасників програми. Фонд надаватиме гранти талановитим молодим українцям віком до 35 років, що бажають навчатись за магістерськими програмами в провідних світових навчальних закладах у таких галузях: сільське господарство, довкілля та екологія, право та державне управління. Гранти покриватимуть в першу чергу видатки на оплату навчання в університеті, підручники та медичне страхування.

Заявку можна подавати до кінця травня 2010 на сайті програми "Всесвітні студії" - http://worldwidestudies.org.

Рекомендованими закладами для отримання магістерського ступеню за кордоном є 200 університетів ... Читати далі »
Переглядів: 831 | Додав: Артік | Дата: 11.04.2010 | Коментарі (0)

Всі зміни, які відбудуться з людством у найближчі 10 років, спричинять створення як мінімум нових робочих місць. Як максимум – з’являться нові професії і галузі діяльності

На Землі стає тісно. Кількість її мешканців зростає - їх вже майже 7 млрд. Раси, нації та релігії перемішуються. Населення старіє і споживає все більше товарів. Люди активніше переміщуються по планеті в пошуках перспективних для самореалізації місць.

Головний трудовий тренд незмінний - все менше людей будуть зайняті на виробництві, все більше будуть надавати послуги іншим.

Що це означає для тих, хто вибирає, чим займатися в житті, або хоче змінити спеціальність? Forbes проаналізував глобальні тренди і спробував спрогнозувати, які професії будуть затребувані в найближчі 10 років.

Універсальний солдат

Країни менше воюють між собою - в 2008 році відбулося всього 16 зброй ... Читати далі »
Переглядів: 1014 | Додав: Артік | Дата: 11.04.2010 | Коментарі (0)

Бізнес-англійська - один з найбільш затребуваних курсів англійської сьогодні. Адже підтримуючи зв'язки з іноземними колегами, хочеться говорити з ними однією мовою

Правда, тут головне не переплутати - існують бізнес-курси англійською і англійська для бізнесу. Тобто в першому випадку викладачі розповідають про те, як вести бізнес і керувати компанією або своєю справою, а в іншому - навчають необхідній лексиці тих, хто вже сам давно працює в бізнесі.

Звичайно, серед викладачів бізнес-англійської більшість тих, хто сам не працював у бізнес-сфері, а лише володіє необхідними словами і фразами, які потрібні тим, хто хоче вести переговори англійською.

По суті, такі спеціалізовані курси покликані підняти рівень розмовної і письмової мови, тільки в певній області діяльності. Тобто, замість швидкого виголошення фрази "Ми отримали лист від Петі", студенти навча ... Читати далі »
Переглядів: 902 | Додав: Артік | Дата: 11.04.2010 | Коментарі (0)

Сб, 20.04.2024, 12:01
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття