Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Квітень » 10
8 квітня 2010 року завершилася реєстрація бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні навчальних досягнень

Про це повідомляє прес-служба Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО).

За результатами реєстрації виявили бажання взяти участь в зовнішньому оцінюванні 433554 особи. Порівнюючи з попереднім роком, кількість зареєстрованих зменшилася на 28427 осіб, що пояснюється загальним зменшенням кількості випускників загальноосвітніх навчальних закладів у зв′язку із демографічною ситуацією.

Серед загальної кількості зареєстрованих 293067 осіб (67,6%) - випускники загальноосвітніх навчальних закладів 2010 pоку, що складає 86,5% від їхньої загальної кількості. Серед зареєстрованих 140487 осіб (32,4%) закінчили загальноосвітні школи в минулі роки.

Реєструючись для складання зовнішнього оцінювання, абітурієнти виявили бажання склас ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: Артік | Дата: 09.04.2010 | Коментарі (0)

13 квітня 2010 року у Готелі "Прем'єр Палас" у Києві пройде виставка "Економічна та бізнес-освіта"

Виставка призначена для успішних людей, які бажають підвищити свій статус і рівень знань в області бізнесу, отримати додаткову освіту, піднятися кар'єрними сходами або змінити сферу діяльності.

Виставка дозволить отримати максимум інформації про існуючі програми бізнес-освіти та магістратури, завести нові корисні знайомства, відвідати цікаві презентації, особисто поспілкуватися з представниками вузів і бізнес-шкіл.

На виставці будуть представлені:

    * Програми MBA та магістратури;
    * Друга вища освіта і короткострокові курси;
    * Корпоративні програми MBA;
    * Курси ділової іноземної мови;
    * Підготовка до міжнародних іспи ... Читати далі »
Переглядів: 816 | Додав: Артік | Дата: 09.04.2010 | Коментарі (0)

Вузам не перерахували 15 млн грн за навчання студентів у рамках програми "Державне пільгове довгострокове кредитування на здобуття освіти"

Українські студенти, що навчаються у вузах в рамках програми "Державне пільгове довгострокове кредитування на здобуття освіти" (кредит на 15 років), можуть бути відраховані на літній сесії через те, що держава не перерахувала 15 млн грн на їх навчання в 2009 році, пише газета "Сегодня".

Про це стало відомо з листа Міносвіти, яке направили ректорам вузів з проханням не відраховувати таких студентів.

"У 2009 році програма не була профінансована. Зараз це питання вирішується з Мінфіном", - уточнив заступник міністра освіти Петро Куліков.

"Під удар можуть потрапити 3000 студентів, - роз'яснює координатор громадської ініціативи "Студентський захист" Андрій Черних. - У них немає грошей, що ... Читати далі »
Переглядів: 946 | Додав: Артік | Дата: 09.04.2010 | Коментарі (0)

Пт, 29.03.2024, 17:41
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття