Кафедра документознавства та інформаційної діяльності ІФНТУНГ

Головна » 2010 » Березень » 25


Львівський національний університет ім. Івана Франка стане відкритим і в межах країни, і для Європи – очікується впровадження семестрових навчань студентів в Європі, а також молодих людей з усієї України. Про це заявив екс-міністр освіти і науки України Іван Вакарчук на зустрічі з колективом Львівського національного університету імені Івана Франка.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі професора Вакарчука, в університеті також запровадять власні гранти для наукової та громадської діяльності. Львівський університет, найстаріший в країні, повинен готувати фахівців, патріотів з активною громадянською позицією.

Нагадаємо, Іван Вакарчук балотується на посаду ректора ... Читати далі »

Переглядів: 1345 | Додав: Артік | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

Обнародувано рейтинг ВНЗ, випускникам яких працедавці готові платити зарплати вище, ніж молодим спеціалістам в середньому по ринку.

Згідно рейтингу ВНЗ, складеному журналом "Деньги", найбільш популярні серед працедавців провідні вищі навчальні заклади Києва, Харкова, Львова, Донецька, Дніпропетровська та Одеси.

Як і в попередні роки, журнал "Деньги" оцінювали чотири категорії випускників: економістів, юристів, гуманітаріїв і "технарів". Було складено чотири списки ВНЗ. До одного увійшли навчальні заклади, що випускають економістів, до іншого - юристів, до третього - гуманітаріїв, до четвертого - представників технічних спеціальностей. Ці списки були розіслані провідним працедавцям, що наймають фахівців даних спеціальностей, і попросили їх розставити оцінки від "0" до "10". При цьому "0" означав: "Випускника ць ... Читати далі »
Переглядів: 11681 | Додав: Артік | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (51)


 
 
Цього року при вступу до ВНЗ буде враховуватися середній бал атестату. Про це заявив міністр освіти Дмитро Табачник.

За словами міністра, також "збережеться зовнішнє незалежне оцінювання".

"ЗНО буде розглядатися як шлях до підвищення якості освіти, а не так, як безпідставно два роки було дано ляпас всім вчителям, всім викладачам, як тільки засіб боротьби з корупцією", - зазначив Д.Табачник.

"За тестування будь-яка дитина може максимально набрати до 600 балів, а за шкільний атестат ми хочемо запропонувати, щоб він враховувався в кількості до 200 балів. Тобто до четвертої частини", - пояснив він. ... Читати далі »
Переглядів: 1018 | Додав: Артік | Дата: 25.03.2010 | Коментарі (0)

Чт, 28.03.2024, 15:39
Вітаю Вас Гість

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
>>>ОГОЛОШЕННЯ<<<

Шановні викладачі кафедри ДОК! Якщо у вас є інформаційні повідомлення, які б ви хотіли бачити як ОГОЛОШЕННЯ на сайті кафедри, скидайте їх або в міні-чат, або на ел.скриньку artik12@ukr.net, або СМСом на номер 0673423330. Якщо ж у Вас є фотоматеріали, для додаваня у розділ "Фотогалерея" скидайте їх (або посилання на них) на вищезазначену скриньку. Інформацію в маси:) Адміністратор сайту.




  



ПРОГНОЗ ПОГОДИ

Погода Івано-Франківську » Україна

Рейтинг сайтів прикарпаття